Αυτή Η Απλή Συσκευή Σταματά Κάθε Ενοχλητικό Γάβγισμα Σκύλου, Σε Δευτερόλεπτα (είναι Αβλαβές!)

02/01/2024 | Νικόλαος Αυγενάκης

ΣΥΝΟΨΗ: : Μια καινοτόμος συσκευή που δεν παρουσιάζει κανέναν κίνδυνο αμέσως αποτρέπει το ενοχλητικό γαυγίσμα των σκύλων. Έχετε έναν θορυβώδη σκύλο; Τώρα, μπορείτε εύκολα και γρήγορα να τον εκπαιδεύσετε να σταματά να γαβγίζει με αυτήν την εξαιρετικά καινοτόμο συσκευή. Κάντε την παραγγελία σας τώρα για το BarkStop με 50% έκπτωση και δωρεάν παράδοση. . Παραγγείλτε Τώρα το BarkStop με 50% Έκπτωση και Δωρεάν Παράδοση.

Ζείτε κοντά σε ένα ενοχλητικό σκύλο που γαβγίζει; Μήπως είναι ο δικός σκύλος ανυπάκουος και γαβγίζει;

Είστε στο σπίτι, προσπαθείτε να χαλαρώσετε και τότε αρχίζει. Ο σκύλος του γείτονά σας γαβγίζει. Πάλι…

Το συνεχές γάβγισμα σας τρελαίνει. Σας ξυπνάει σε όλες τις ώρες. Οι ιδιοκτήτες δεν κάνουν τίποτα γι ‘αυτό. Σκέφτεστε να καλέσετε την αστυνομία ή είναι τόσο άσχημη η κατάσταση που σκέφτεστε ακόμα και να μετακομίσετε σε άλλο σπίτι…

Λοιπόν, καλά νέα, υπάρχει μια καινούρια απλή λύση για το γάβγισμα των σκύλων!

Τι Είναι Αυτό?

Ονομάζεται BarkStop.

Το BarkStop χρησιμοποιεί μια ακίνδυνη υπερηχητική συχνότητα. Μόνο τα σκυλιά μπορούν να την ακούσουν. Ο ήχος λειτουργεί σε όλα τα σκυλιά. Χτυπάει την προσοχή τους, σταματά το γάβγισμα ή τη νευρικότητά τους και φαίνεται να τα ηρεμεί.

Οι χειριστές στρατιωτικών σκύλων το χρησιμοποιούν. Κτηνίατροι, αστυνομικοί και άνθρωποι που δουλεύουν σε εταιρείες παράδοσης (delivery, courier), επίσης!

Οι Άνθρωποι Το Χρησιμοποιούν Για Να Εκπαιδεύσουν Τα Απειλητικά Και Απείθαρχα Σκυλιά Τους:

Ως εκπαιδευτικό εργαλείο, είναι εξαιρετικό. Ο ακίνδυνος υπερηχητικός θόρυβος σταματά αμέσως την κακή συμπεριφορά οποιουδήποτε σκύλου!

Το έφτιαξαν ελαφρύ – σε μέγεθος τσέπης και έβαλαν ένα ωραίο ενσωματωμένο φωτεινό LED φακό. Είναι ιδανικό για περιπάτους σκυλιών σε εκείνα τα σκοτεινά πρωινά και νύχτες στα πάρκα. Έχει επίσης ένα κουμπί που χρησιμοποιεί μια διαφορετική συχνότητα που τα σκυλιά δεν συμπαθούν. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτή τη λειτουργία για να κρατήσετε άλλα ανεπιθύμητα ή επιθετικά σκυλιά μακριά από εσάς, από το δικό σας σκυλί ή την ιδιοκτησία σας.

Οι εκπαιδευτές χρησιμοποιούν ήδη το BarkStop για να διορθώσουν ανεπιθύμητη συμπεριφορά. Λειτουργεί σε οποιοδήποτε πρόβλημα σκύλου. Γάβγισμα, επιθετικότητα προς τα άλλα σκυλιά, σκάψιμο στην αυλή, άλματα στους ανθρώπους, καταστροφή παπουτσιών και του καναπέ, ή οτιδήποτε μπορεί να κάνει τρελό σκυλί σας!

Τι Θα Μπορούσε Να Συμβεί Αν Συνέχιζα Να Ανέχομαι Το Επίμονο Γάβγισμα Του Σκύλου Μου;

Ξέρετε, οι νόμοι στα περισσότερα κράτη που ασχολούνται με τα παράπονα σχετικά με τα θορυβώδη σκυλιά περιλαμβάνουν βαριά πρόστιμα (€ 1.000 +) ή ακόμη και χρόνο φυλάκισης (5-30 ημέρες) για τους ιδιοκτήτες των ενοχλητικών κατοικίδιων. Εάν το γάβγισμα συνεχιστεί, μετά από δικαστική απόφαση το σκυλί μπορεί να κατασχεθεί και να απαγορευτεί η κατοχή άλλου κατοικίδιου στον ιδιοκτήτη…

Αν αγαπάτε τον σκύλο σας, αλλά είναι λίγο ζωηρός ή επιθετικός, τότε είναι ακόμα πιο σημαντικό να τον εκπαιδεύσετε έτσι ώστε να σταματήσει αυτή τη συμπεριφορά, αυτή τη στιγμή.

Γιατί; Επειδή τώρα στη χώρα μας, κάθε σκυλί που βρέθηκε να έχει επιτεθεί σε οποιονδήποτε (ακόμη και σε ένα χαριτωμένο παιχνίδι) θα παρθεί αμέσως από τον ιδιοκτήτη του και θα καταστραφεί

Αλλά Αξίζει Πραγματικά τον Κόπο;

Αυτή η συσκευή πωλείται συνεχώς από τότε που βγήκε στην αγορά. Είναι πραγματικά τόσο δημοφιλές. Τα εκπληκτικά σχόλια και η διάδοσή του από στόμα σε στόμα ή από μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι οι παράγοντες που έχουν εκτοξεύσει τις πωλήσεις του, αφού δεν έχει διαφημιστεί ακόμη.

Το BarkStop Έχει Αναπτύξει μια Ισχυρή και Παθιασμένη Βάση από Fans. Δείτε τι Λένε Κάποιοι από Αυτούς:

ΠΕυχαριστώ BarkStop, μας άλλαξες τη ζωή μας. Έχουμε ένα Yorkie που είναι αρκετά αμυντικό στη συμπεριφορά του. Γαβγίζει πάντα στους ανθρώπους, όταν χτυπούν στην πόρτα, φεύγουν από το σπίτι ή περπατούν μπροστά από αυτό. Αλλά τώρα είναι το τέλειο σκυλί, ακριβώς αυτό που πάντα θέλαμε.

Η 2χρονη μου Golden Retriever είναι δυνατή και πολύ πεισματάρα. Δοκίμασα αυτή τη συσκευή για να σταματήσω το γάβγισμά της στα αυτοκίνητα και σε άλλα σκυλιά έξω από τα παράθυρα. Της αρέσει επίσης να κυνηγάει σκίουρους, αυτοκίνητα και άλλα ζώα όταν πηγαίνουμε για περίπατο. Είμαι έκπληκτη, αυτό το πράγμα έχει αποτέλεσμα. Το γάβγισμα και το κυνηγητό της σταμάτησαν σχεδόν αμέσως, και νιώθω σίγουρη όταν λέω “ήρεμα” και την ανταμείβω. Τώρα ανταποκρίνεται πολύ καλά μόνο και μόνο σε αυτή τη λέξη. Μπορώ να το συστήσω ανεπιφύλακτα σε όσους έχουν παρόμοια προβλήματα όπως εγώ.

Το BarkStop είναι αναπάντεχα καλό! Ο σκύλος μου έτρεχε τόσο άσχημα όταν επρόκειτο να μιλήσω με κάποιον όταν τον περπατούσα. Μετά τη χρήση του, η συμπεριφορά του άλλαξε αρκετά γρήγορα και τώρα αποκρίνεται μόλις το βλέπει να το βγάζω από την τσέπη μου. Έχει σταματήσει εντελώς το ουρλιαχτό του και μερικά άλλα κακά πράγματα που δοκιμάζει που και που.

Αξίζει η Αγορά του BarkStop;

Μετά την τοποθέτηση της συσκευής σε δοκιμή από διαφορετικές ράτσες σκύλων, όλο το προσωπικό μας έχει ενθουσιαστεί από το πόσο αποτελεσματική και ακίνδυνη είναι. Αυτή είναι η εσωτερική μας αξιολόγηση με τα Πλεονεκτήματα και τα Μειονεκτήματα:

Πλεονεκτήματα:

  • Σταματά αποτελεσματικά το επιθετικό γάβγισμα και τα απειλητικά σκυλιά
  • Καταπληκτικό για την εκπαίδευση του σκύλου σας για να σταματήσει η ανεπιθύμητη συμπεριφορά
  • 100% Αβλαβές σε όλα τα σκυλιά
  • Λειτουργεί σε οποιαδήποτε ράτσα σκύλου
  • Προς το παρόν σε έκπτωση

Μειονεκτήματα:

  • Δεν πωλείται στα καταστήματα – πωλείται μόνο στο διαδίκτυο

Πώς Μπορώ να Αποκτήσω το BarkStop;

Αυτό είναι εύκολο, αυτή τη στιγμή μπορείτε να αγοράσετε το BarkStop 50% πιο φθηνά σε τιμή γνωριμίας:

  1. Παραγγείλτε το BarkStop από την ιστοσελίδα του επίσημου προμηθευτή.
  2. Βελτιώστε την ανεπιθύμητη συμπεριφορά και γάβγισμα του σκύλου σας αμέσως!

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Τώρα 50% Έκπτωση και Δωρεάν Παράδοση Παγκοσμίως!

Κάντε κλικ εδώ για να διεκδικήσετε το BarkStop με έκπτωση 50% και δωρεάν παράδοση στο σπίτι σας >>>